Palafrugell – Solidarity Concert – #FreeTohtom

Details
Time: julio 28, 2018 18:00 - 1:00
Location: Placeta del Museu del Suro, s/n, 17200 Palafrugell, Girona
Organized By: Associació d'Estudis per la DEMOCRÀCIA + Assemblea Nacional Catalana
About Tour

Concert + Live DJ Set

DISSABTE 28 A CAN MARIO, BOTIFARRADA SOLIDÀRIA PER ALS PRESOS POLÍTICS.

«El teu lloc és aquí»: gran homenatge a Jordi Sànchez aquest dissabte dia 28 a Palafrugell.

El proper dissabte, 28 de juliol, l’ Assemblea Nacional Catalana participarà al concert solidari a Palafrugell en l’homenatge a Jordi Sànchez, que porta més de 9 mesos empresonat, i de tots els altres presos polítics, exiliats i represaliats. «El teu lloc és aquí» és el nom de «l’acte-concert-sopar groc». Des de les 6 de la tarda i fins a la una de la matinada, més d’una desena de bandes posaran música a la protesta.

La Companyia Elèctrica DharmaDuble Buble, Quim Vila, Arnau Tordera i Arnau Burdó (Obeses), Èric VinaixaLa FolieSalva Racero Alberch, Virgínia Martínez (ex-La Porta dels Somnis), Gerard SeséMª del Mar BonetMarina RossellJosep TeroSenyor dels Llamps, Solk, Jordi ToniettiPÀTITISEl FugitiuSetembreL’EMPORDANETRumba TarumbaPau Alabajos, Jordi Solench i DJ Jordi Caballé, són els artistes que hi participaran. A més de la musica, durant l’acte també hi haurà parlaments de membres de la societat civil i de formacions polítiques, així com amics, companys i familiars seus.

L’acte es durà a terme a la plaça de Can Mario de Palafrugell, al costat del Museu del Suro. Els assistents, per un preu de 10 euros, podran gaudir d’un entrepà de botifarra amb la seva corresponent beguda, també es vendrà un «gelat groc», fet per la cuinera Ada Parellada. Diverses territorials ja preparen autocars per anar-hi, i s’ha creat un lloc web especial per a l’ocasió.

Un merescut homenatge.

Des de l’Assemblea es vol recordar que l’expresident de l’entitat està empresonat perquè n’era el President. Ell mateix en coneixia el risc i sabia que l’Estat utilitzaria totes les formes de repressió que tingués a l’abast per aturar la independència. Des del mes de setembre, l’Estat ha construït falses acusacions, especialment del 20 de setembre ençà, amb una finalitat repressiva: intentar escapçar el lideratge cívic de les associacions.

Per això, l’Assemblea, conjuntament amb l’ Associació d’Estudis per la Democràcia, associació creada per un grup d’amics d’en Jordi Sànchez, amb la finalitat de donar-li suport, vol reconèixer tota la feina que l’expresident va fer i la seva gran implicació personal amb un acte de suport i homenatge, com els que ja s’han fet per als altres presos polítics, exiliats i represaliats.

#FreeTothom

Map
Share